Ev Yapımı Lezzetinde Gaziantep Salçası

17-02-2023 10:24
Ev Yapımı Lezzetinde Gaziantep Salçası
Yemeklere tat ve lezzet katmak için salçalık biberlerin temizlenip ayıklanarak çekilmesi ile elde edilen "Gaziantep Ev Tipi Yöresel Lezzetli Salçalarda", sadece yemeklerde tat ve renk dışında sayılamayacak kadar çok fazla besin değeri bulunmaktadır.
 
Geleneksel Türk mutfağının en önemli unsurlarından biri olan salçayı sadece yemeklerde değil, bir dilim ekmeğin üzerine sürerek afiyetle tüketebilirsiniz.
 
Gaziantep ev tipi güneş biber salçaları, bu özellikleri itibariyle yemeklere lezzet katan bir özelliğe sahiptir.
 
Sitemizde satışa sunulan salçalar, sulu ve kuru yemeklerde sıklıkla kullanılan bir üründür. Besin değeri yüksek, ancak kalori değeri azdır. Tek başına kullanıldığında şişmanlatıcı etkisi bulunmamaktadır. Makarnalara lezzet veren sosların yapımında, çorbalarda ve sulu yemeklerde lezzet vermek amacıyla sıklıkla tercih edilir.
 
Özenle hazırlanarak satışa sunulan salçalarımızı, uygun fiyatlarla sitemizden hemen sipariş edebilirsiniz.
 
Gaziantep halkının yıllardır kendi evlerinde üretmekte ve tüketmekte olduğu ürünlerdir. Kıvama gelen salçalarımıza  % 5 olarak kaya tuzu ekliyoruz ve daha sonra kaplara alıyoruz. 
 
Not: Ürün fotoğraflarının tamamı kendi çekimimiz olup, çekimler sitemizde satışa sunulan ürünler ile gerçekleştirilmiştir.
 
Sitemiz üzerinden verdiğiniz Gaziantep salçaları 500 gr ve 1 kg katları şeklinde, özel kutularında ve özenli bir şekilde paketlenerek sizlere gelmektedir.
Verdiğiniz siparişler normal şartlarda aynı gün kargolanarak tüm Türkiye'ye gönderilmektedir.
Yaz kış gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz ürünleri siz ve sevdikleriniz için sipariş verebilirsiniz.
Üreticiden sofralara kadar uzanan süreçte ürettiklerimizin en sağlıklı biçimde korunarak, kaliteli ve güvenilir bir şekilde sizlere ulaşması hedefi ile Bakkal Hasan ürünlerinin, milyonlarca kişinin öncelikli tercihi olmayı hak etmesi için emek ve gayret sarf ediyoruz.
Aldığınız ürün sizlere ulaştığında, muhafaza ve saklama koşullarına uyarak saklanmalıdır.
Aldığınız ürünü uzun süre saklayarak tüketebilirsiniz.
Ürün elinize ulaştığı zaman yorumlar kısmına görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Değerli ve kıymetli yorumlarınız bizim için çok değerlidir. 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.